Επαρχιακή Επιτροπή Πολυτέκνων Αμμοχώστου

1. Συνεδριάσεις

Η Επαρχιακή Επιτροπή συνεδριάζει τακτικά καθώς και έκτακτα όταν προκύπτουν επείγοντα θέματα.

2. Χοροεσπερίδα

Πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός της Χοροεσπερίδας είναι αφενός η γνωριμία, οι καλές σχέσεις και η ψυχαγωγία των μελών και αφετέρου η οικονομική στήριξη του Ταμείου Βοηθημάτων της Επαρχιακής Επιτροπής.

3. Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Οργανώνεται κάθε χρόνο με σκοπό την ψυχαγωγία και την προσφορά δώρων στα παιδιά.

4. Γιορτή Πολύτεκνης Οικογένειας

Διοργανώνεται κάθε χρόνο για να προβληθεί η προσφορά της Πολύτεκνης Οικογένειας και να δοθούν σχολικές τσάντες στα παιδιά της Α΄ Δημοτικού Σχολείου.

5. Γιορτή Πολύτεκνης Μάνας

Διοργανώνεται εκδήλωση για να τιμηθούν οι υπερπολύτεκνες μάνες. Μέχρι τώρα τιμήθηκαν 21 μάνες που γέννησαν 12 - 21 παιδιά.

6. Βραβεύσεις

Βραβεύονται σε ειδικές τελετές τα άριστα παιδιά Γυμνασίων και Λυκεί-

ων της Επαρχίας μας.

7. Επίσκεψη στους Εγκλωβισμένους Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και παράθεση γεύματος σε 200 περίπου εγκλωβισμένους δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη , την εκτίμηση

και τη συμπαράσταση μας προς τους ηρωικούς εγκλωβισμένους μας.

8. Εκδρομές

Με σκοπό την γνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών μας αλλά και την ψυχαγωγία και την ξεκούραση ειδικά της πολύτεκνης μάνας διοργανώνονται κάθε χρόνο διήμερες / τριήμερες εκδρομές.

9. Διαλέξεις

Διοργανώνονται κάθε χρόνο διαλέξεις με αξιόλογους ομιλητές και με θέματα που αφορούν την ανατροφή και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών καθώς επίσης και τις σχέσεις γονιών και παιδιών.

10. Κατασκηνώσεις

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Λαρίσσης και Περιχώρων φιλοξενήθηκαν 12 παιδιά στις Κατασκηνώσεις του συλλόγου στον Πλαταμώνα.

11. Συνεστιάσεις

Με σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων αλλά και την ενημέρωση για τη δράση της Επαρχιακής Επιτροπής και γενικά της Οργάνωσης διοργανώνεται κάθε χρόνο συνεστίαση των μελών της Επαρχιακής Επιτροπής και των Τοπικών Επιτροπών.

12. Σκοπευτικοί Αγώνες

Με σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου Βοηθημάτων συνδιοργανώθηκαν με το εμπόριο Αυτοκινήτων Καλοψιδιώτες σκοπευτικοί αγώνες.

 

Δραστηριότητες / Εκδηλώσεις Τοπικών Επιτροπών Αμμοχώστου

  • Σε μια προσπάθεια για γνωριμία, σύσφιξη των σχέσεων και ενημέρωση των μελών τους για τις διάφορες εκδηλώσεις και την πορεία των αιτημάτων μας και σε συνεργασία με την Επαρχιακή Επιτροπή οι Τοπικές Επιτροπές Δερύνειας, Βρυσούλλων, Λιοπετρίου, Φρενάρου και Δάσους Άχνας παράθεσαν δείπνο προς τα μέλη τους.

  • Η Τοπική Επιτροπή Πολυτέκνων Σωτήρας διοργάνωσε θεατρικές παραστάσεις.

  • Η Τοπική Επιτροπή Πολυτέκνων Δερύνειας διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη γιορτή, διαλέξεις, εκδρομές και θεατρικές παραστάσεις.

  • Η Τοπική Επιτροπή Πολυτέκνων Λιοπετρίου διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη γιορτή και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

  • Η Τοπική Επιτροπή Πολυτέκνων Παραλιμνίου διοργάνωσε Πασχαλινή εκδήλωση.

  • Η Τοπική Επιτροπή Πολυτέκνων Βρυσούλλων πραγματοποίησε αιμοδοσία και θεατρικές παραστάσεις.

  • Η Τοπική Επιτροπή Πολυτέκνων Αυγόρου διοργάνωσε αιμοδοσία στα πλαίσια της Γιορτής της Πολύτεκνης Μάνας.